Достапни линкови

Најавена блокада на студентските избори


Студентскиот плeнум најави блокада на студентските избори доколку Студентскиот парламент остане на одлуката денеска да се избере студентски претседател. Од Пленумот велат дека сега е нелогично да има избори, бидејќи веќе е најавено дека во септември треба да се менува Статутот за студентското дејствување. Изборите за нов студентски лидер се закажани за денеска во 12 часот во просториите на УКИМ.

XS
SM
MD
LG