Достапни линкови

Пленумци најавија блокада на студентските избори


Студентскиот плeнум најави блокада на студентските избори доколку Студентскиот парламент остане на одлуката утре да се избере студентски претседател. Од Пленумот велат дека сега е нелогично да има избори, зошто веќе е најавено дека во септември треба да се менува Статутот за студентското дејствување. Изборите за нов студентски лидер се закажани за утре во 12 часот во просториите на УКИМ.

XS
SM
MD
LG