Достапни линкови

Бројот еден испишан со факли


Граѓаните застанати во редица вечерва на булеварот Климент Охридски со факли го испишаа бројот еден-колку што останува до ултиматумот кој го поставија до власта. На улицата пред СЈО тие забележаа човек во цивилна облека како ги снима и реагираа да се замине.

XS
SM
MD
LG