Достапни линкови

Ситно брои Шарената револуција


Уште два дена, сито броиме- порачаа денеска демонстрантите од Шарената револуција додека го блокираа собраќајот на три моста во центарот на Скопје. Со боја на улиците го испишаа бројот на денови кои остануваат до завршувањето на крајниот рок упатен до властите за исполнување на нивните барање. Точно на пладне беа блокирани мостовите, Гоце Делчев, Слобода и Мајка тереза.

XS
SM
MD
LG