Достапни линкови

Што им се случува на критичарите во Чеченија?


Чеченскиот лидер Рамзан Кадиров, не трпи критики. Кога некој ќе се охрабри да каќе нешто јавно, принуден е потоа и јавно да се извиниува.

XS
SM
MD
LG