Достапни линкови

ДИК ќе го разгледува извештајот од проверките


Државната изборна комисија денеска треба да ја одржи 35-та седница. На неа членовите на ДИК треба да го разгледаат и усвојат извештајот од вкрстените, теренските и административните проверки, заради ажурирање на избирачкиот список врз основа на Правилникот за методологијата за водење и ажурирање на Избирачкиот список.

XS
SM
MD
LG