Достапни линкови

Пред просториите на Специјалното јавно обвинителство почнаа да се собираат граѓани во знак на поддршка за работата на оваа институција. Засега неколку стотини граѓани мирно стојат пред просториите на СЈО со транспаретни во рацете на кои пишува „нема правда , нема мир“. Според претходните најави на движењето Протестирам, протестот треба да продолжи пред Собранието на Република Македонија. Таму пак просторот е ограничен со барикади и силно полициско обезбедување и пристапот е дозволен до Порта Македонија.

XS
SM
MD
LG