Достапни линкови

Ванхауте – Невозможно продолжување на преговорите за медиумите во моментов


Европскиот посредник во преговорите за медиумите Питер Ванхауте

Во овој момент за жал не е возможно да продолжат средбите за медиумите во форматот во кој досега се одвиваа преговорите, извести европскиот посредник во преговорите за медиумите Питер Ванхауте. Тој соопштува дека во секој случај, сè уште разгледуваат различни алтернативни опции за да се дојде до согласност помеѓу релевантните страни.

XS
SM
MD
LG