Достапни линкови

НВО перформанс: „Македонија вселува“


Претставници на невладини организации изведоа перформанс во центарот на Скопје наречен „50 луѓе во стан од 40 метри квадратни“ со цел, како што велат, да укажат на злоупотребите и на изборните манипулации што се случувале на последните изборни циклуси.

XS
SM
MD
LG