Достапни линкови

Путин ќе учествува на Серускиот Народен Фронт


Рускиот претседател Владимир Путин денеска ќе учествува на Меѓурегионалниот форум на рускиот Народен фронт што се одржува во Ставропол. Овој Фронт беше формиран од Путин во 2011 година и во него освен владејачката партија се вклучени и невладини организации, младински групи и бизнис здруженија. Говорејќи на Форумот, шефот на Федералната агенција за национални работи Игор Баринов изјави дека Русија развила компјутерска програма за брза реакција на етничките конфликти.

XS
SM
MD
LG