Достапни линкови

Хајд Парк - Какви се очекувањата на политички план во 2016 година?


Граѓаните главно се скептични дека ќе се случат промени на политики план во новата 2016 година и во однос на повисокиот животен стандард во Македонија. Има и такви кои очекуваат исчекор кон позитивни промени, повеќе вработувања и решение на политичката криза. Што мислите Вие?

XS
SM
MD
LG