Достапни линкови

Нема да се приватизира „Телеком Србија“


Српскиот премиер Александар Вучиќ

Српската Влада ги отфрли сите понуди за откуп на пакетот акции во државната телекомуникациска компанија Телеком Србија. Српскиот премиер Александар Вучиќ изјави дека ниту една од шесте понуди не била толку висока колку што се надевале Владата и сидникатот и затоа компанијата ќе остане во државна сопственост.

XS
SM
MD
LG