Достапни линкови

Анкетната за прислушување го донесе Деловникот за работа


Претседателот на Комисијата Петре Шилегов

Анкетната комисија за скандалот со прислушувањето денеска го донесе Деловникот за работа.12 членови на Комисијата гласаа за Деловникот, еден беше воздржан, а еден не гласаше. Претседателот на Комисијата Петре Шилегов повика до четврток да му бидат доставени предлози за за работата на Комисијата и листа на сведоци кои би биле повикани на сослушување. Шилегов изјави и дека во случај да дојде до еднаков број гласови при одлучување на Комисијата ќе се примени двојно гласање.

XS
SM
MD
LG