Достапни линкови

Проширувањето предност или проблем за ЕУ


Проширувањето е една од главните движечки сили за Европската Унија, но и за земјите кои сакаат де бидат дел од неа. Колку новите предизвици ќе придонесат за забрзување или за запирање на овој процес?

XS
SM
MD
LG