Достапни линкови

„Свиркачи“ против злоупотребите


Во светот се повеќе се нагласува позитивната улога на таканаречените „свиркачи“ или „пријавувачи“ на некаква злоупотреба на органите на власта. Затоа се погласни се и барањата за нивна поголема заштита.

XS
SM
MD
LG