Достапни линкови

Поплава во студентскиот дом Гоце Делчев


Студентите на„Студентски пленум“ на фејсбук профил објавија фотографии од моменталната состојба во домот за студенти -Гоце Делчев,по обилните врнежи.

„Во Гоце внатре врне, кај вас дома како е?“, со оваа порака Студентскиот Пленум соопшти за поплавата во руинираниот студентски дом.
Од фотографиите кои ги објавија Пленумци се гледа дека ходниците се полни со вода, поради дотрајаноста на зградите за кое долго време станарите алармираа.

XS
SM
MD
LG