Достапни линкови

Тркалезна маса за справување со говорот на омраза


„Справувањето со говорот на омраза и дискриминацијата - влијанието на уредниците и предизвиците со кои се соочуваат“ е темата на тркалезната маса што во организација на ЕУ, МИМ и Советот за етика ќе се одржи денеска во Скопје.

Тркалезната маса е дел од проектот „Медиумска опсерваторија на Југоисточна Европа“ кој е финансиран од Европската Унија.

XS
SM
MD
LG