Достапни линкови

Кризата на сите кризи, - дезинтеграцијата


Новите ги потиснуваат старите. Решенијата се одложуваат, а јавноста, по системот на она што е најгорливо, така и гледа на нив. Станува збор за кризите во светот кои по се изгледа само се повеќе се интензивираат. Дали човештвото може да се справи со проблемите со кои се соочува?

XS
SM
MD
LG