Достапни линкови

Стефановиќ: мигрантите нема да ја преплават Србија


Небојша Стефановиќ

„Не постои никаква опасностмигрантите од Азија и Африка да заглават во Србија, бидејќи на тие луѓе цел им се државите во Европската унија“. Ова го изјави српскиот министер за внатрешни работи Небојша Стефановиќ кој оценува дека никогаш не се случило некој да успее да запре толку голем број луѓе. „Големи селидби невозможно е да се спречуваат со бодликави жици, ѕидови и огради“, изјави тој.

XS
SM
MD
LG