Достапни линкови

Европа меѓу хуманоста и стравот од мигрантите


Бегање од војни и мизерија и потрага по подобар живот. Илјадници луѓе само со она најпотребното тргнаа преку Медитеранот и Балканот кон богатата Европа. Некои велат дека станува збор за привремена појава, некои пак за промена на европската демографска слика.

XS
SM
MD
LG