Достапни линкови

ЕК: 1,5 милиони евра помош за бегалците од Западен Балкан


Европската Комисија најави распределба на дополнителни 1,5 милиони евра хуманитарна помош за бегалците и мигрантите во Србија и во Македонија, а исто така постои подготвеност ако е потребно понатаму да им се помогне и на другите земји од Западен Балкан.

XS
SM
MD
LG