Достапни линкови

Фонтана - прскалка на плоштад Македонија


Фонтани има но дрвја нема нема на Плоштадот Македонија во центарот на Скопје. Прскалката беше промовирана на средината на јуни меѓу Камениот мост и споменикот „Воин на коњ“

XS
SM
MD
LG