Достапни линкови

Нов обид за состанок за договореното во Пржино


За денеска попладне, како што најавуваат дел од медиумите во Македонија, бил закажан состанок на работната група составена од претставници на четирите најголеми партии во Македонија во врска со спроведувањето на договорот за надминување на политичката криза во земјата. На состанокот на кој ќе се разгледуваат реформите во изборното законодавство, според очекувањата, би требало да учествуваат и експерти на ОБСЕ. Во понеделникот пропадна обидот за одржување на таков состанок меѓу партиските претставници.

XS
SM
MD
LG