Достапни линкови

Советот за надворешни работи на ЕУ за Македонија


На денешната седница на Советот за надворешни работи на Европската унија во Луксембург, меѓу другото, ќе стане збор и за политичката криза во Македонија. Заклучоците што ќе ги донесат министрите за надворешни работи в четврток и петок треба да бидат усвоени од шефовите на државите и владите на Европската унија.

XS
SM
MD
LG