Достапни линкови

Зошто новите технологии не носат повеќе демократија?


Новите технологии за комуникација, главно интернетот, станаа важни алатки за еманципирање на луѓето, но демократијата се уште стагнира. Во што е проблемот? Овие технологии играат голема улога во општества, како Македонија, каде што има голем пад на слободата на изразување.

XS
SM
MD
LG