Достапни линкови

СДСМ: Нашите ставови се јасни


Од СДСМ денеска соопштија дека текот и исходот на средбата во Брисел за политичката криза предизвикале различни коментари, шпекулации и дезинформации во медиумите и во јавноста во Македонија и од партијата укажуваат оти нивните ставови се презентирани во изјавите на партиските функционери и во нивните соопштенија. Од СДСМ ја поздравуваат и целосната посветеност на меѓународните претставници и им изразуваат благодарност за активното учество и личниот придонес преку давање предлози и решенија за излез од политичка криза.

XS
SM
MD
LG