Достапни линкови

Груевски: предвремени избори за стабилност на државата


Премиерот Никола Груевски прифатил предвремени избори заради стабилноста на државата и, како што изјави, да не продолжи агонијата до 2018, со ширење омраза, создавање неизвесност меѓу луѓето, инвеститорите, бизнис заедницата и кај компаниите кои отвораат нови работни места. Тој додаде дека таквиот чекор е покажување и сигурност во уверувањето дека ВМРО ДПМНЕ повторно ќе добие доверба од граѓаните.

XS
SM
MD
LG