Достапни линкови

Како функционира авторитарен режим


Рускиот претседател Владимир Путин, за многумина, е пример како со манипулации се останува долго на власт. Секој авторитарен режим се обидува да воспостави апсолутна моќ. Македонија на крстосница меѓу автократија и демократија.

XS
SM
MD
LG