Достапни линкови

Путин на избори во Италија


Аделина Путин, италијански диск џокеј се обидува да го искористи нејзиното презиме за да влезе во политиката. Таа е кандидат на регионалните озбори како членка на десничарската партија „Италијански браќа“. Нејзиниот изборен слоган е „Ако сакате да гласате за Путин, сега можете“. Аделина вели дека имала роднински врски со рускиот претседател Владимир Путин, но италијанските медиуми ги отфрлаат ваквите нејзини наводи.

XS
SM
MD
LG