Достапни линкови

Недела и понеделник - денови на жалост


Владата на Република Македонија на вонредна седница донесе одлука 10 и 11 мај, недела и понеделник, да бидат денови на жалост по повод загинувањето на припадниците на безбедностите сили на Министерството за внатрешни работи во полициската акција за откривање и разбивање на поголема вооружена терористичка група во Куманово.

На Деновите на жалост, знамето на Република Македонија ќе биде истакнато на половина копје.

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни услуги ќе испрати насоки до медиумите за содржината на програмата за време на деновите на жалост.

XS
SM
MD
LG