Достапни линкови

Дали парите се важни за подобар живот?


Висината на бруто домашниот производ по глава на жител нема големо влијание врз квалитетот на животот, покажа најновото истражување, спроведено во светот. Во Македонија, како што велат анкетираните, освен што нема пари, не постојат ни услови за солиден живот.

XS
SM
MD
LG