Достапни линкови

Хајд Парк - Може ли во Македонија пристојно да се живее?


Нуди ли државата можности за пристоен живот? Граѓаните кои ги прашавме велат дека не се задоволни од условите во кои живеат и дека освен основните човекови потреби, не ги уживаат можностите на благосостојба. Чувството на среќа, пак, е поделено. Кој е вашиот став?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG