Достапни линкови

Глобално противење на Големиот брат


Во ТВ темата на неделата овој пат говориме за масовното следење на комуникациите. Американската масовна контрола на телефоните и на интернетот наиде на големо негодување во светот. Каква е ситуацијата во Македонија?

XS
SM
MD
LG