Достапни линкови

Грција се заканува со имигранти


Во ЕУ загрижени од предупредувањата од највисоки грчки претставници дека ако не се најде решение за финансиската криза, Атина ќе дозволи имигрантитево Грција да заминат во други европски држави. Проблемот се префрла од една земја во друга. Колку Македонија има капацитет да се справи со тоа?

XS
SM
MD
LG