Достапни линкови

Хајд Парк: Прислушувањето и последиците врз граѓаните


Откaко опозицијата обелодени дека повеќе од 20 000 граѓани биле прислушкувани, граѓаните велат дека се исплашени за својата приватност. Повеќето од нив велат дека се повнимателни што зборуваат на телефон, но не очекуваат правна разврска на случајот.

XS
SM
MD
LG