Достапни линкови

Сириза, надеж за Грција, но дали и за Европа?


Освојувањето на власта во Грција од страна на крајно левичарската Сириза, според аналитичарите, претставува пресвртница, не само во таа земја, туку и во Европа. Тие се согласуваат дека тоа може да има влијани и врз балканските земји.

XS
SM
MD
LG