Достапни линкови

Фејсбук и Инстаграм биле недостапни 40 минути


Фејсбук и Инстаграм денеска беа недостапни за голем број корисници во светот. Прекинот на овие социјални мрежи траеше 40 минути а беа погодени корисниците во Соединетите држави, Азија, Британија и Австралија. Фејсбук има околу милијарда и 250 милиони, а Инстаграм околу 300 милиони корисници.

XS
SM
MD
LG