Достапни линкови

Нови правила за престој во Русија


Руската туристичка организација соопшти дека од денеска стапуваат нови правила за престој на странци во Русија. Според нив, тие ќе мора да ги наведат градовите и другите места кои планираат да ги посетат во Русија. Исто така ќе се бара да се наведе и името на лицето или на организацијата која им дала покана да ја посетата земјата. Руската туристичка организација оцени дека новите правила ќе и му наштетат на туризмот на Русија.

XS
SM
MD
LG