Достапни линкови

Масовно убиство во Канада


Во Канада е во тек полициска истрага за убиство на осум луѓе. Полицијата во западниот канадски град Едмонтон соопшти дека депресивно лице убило шест возрасни и две деца пред да се самоубие. Се наведува дека убиецот злосторството го извел на две различни места и оти станува збор за членови на неговото семејство.

XS
SM
MD
LG