Достапни линкови

Претседателот Иванов помилува 24 затвореници


Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов.

Претседателот Ѓорге Иванов, по повод Новата 2015 година, даде помилување на 24 осудени лица. Од нив три се ослободуваат потполно од натамошно извршување на казната затвор, а 21 делумно.

XS
SM
MD
LG