Достапни линкови

„Политиката им припаѓа на граѓаните“


Денеска пред Собранието на Македонија 123 граѓани ја промовираа платформата за граѓанска политика „АЈДЕ“, порачувајќи им на пратениците и на власта дека на граѓаните им припаѓа политиката и дека тие се извор на суверенитетот, а демократијата не е можна без слободни и активни луѓе.

XS
SM
MD
LG