Достапни линкови

Сексуалните работници маршираа во Скопје


Сексуални работници и нивни поддржувачи, со црвени чадори маршираа низ улица „Македонија“, по повод 17 декември, меѓународниот ден за борба против насилството врз сексуалните работници. Тие истакнаа дека голем е бројот на сексуални работници во Македонија и дека тие работат во загрижувачки услови.

XS
SM
MD
LG