Достапни линкови

Се бира нов претседател на ЗНМ


Актуелниот претседател на ЗНМ, Насер Селмани.

Здружението на Новинари на Македонија денеска бира претседател и членови на управниот одбор, на надзорен одбор и членови на Совет на честа. Засега освен актуелниот претседател на ЗНМ Насер Селмани, нема други кандидати за нов претседател, иако заинтересираните можат да се пријават и денеска.
Актуелниот претседател Насер Селмани беше избран на Изборното собрание што се одржа во 2010 година.

XS
SM
MD
LG