Достапни линкови

МВР ќе распише нов оглас за вработување


МВР утре ќе распише нов оглас за вработување на полициски службеници кои ќе делуваат на територијата на Град Скопје.

Станува збор за околу 400 работни места, а кандидатите треба да се државјани на Република Македонија, да бидат полнолетни и да се помлади од 25 години, да имаат завршено најмалку 4 годишно средно образование да се здравствено и психофизички способни и со правосилна пресуда да не им е изречена казна забрана на вршење професија дејност и должност.

Ова е трет јавен оглас од ваков тип.

XS
SM
MD
LG