Достапни линкови

Скопје - град без насилство


Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, директорот на Бирото за јавна безбедност при МВР, Митко Чавков и градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски во рамки на проектот „Скопје-град без насилство“ учествуваа на дистрибуција на промотивните материјали во автобусите, автобуските постојки, билетарите и други јавни места, изработени со поддршка на Одделот за развој на полицијата при мисијата на ОБСЕ во Македонија.

XS
SM
MD
LG