Достапни линкови

Кацин нов шеф на делегацијата на ЕУ во БиХ?


Словенечката Влада ќе му предложи на Брисел, новиот шеф на делегација на ЕУ во БиХ да биде Јелко Кацин, пишува белградскиот весник „Политика“. Весникот потсетува дека Кацин беше известувач на Европскиот парламент за Србија од 2006 до 2014 година.Во својот последен извештај за напредокот на БиХ објавен пред една недела, ЕК немаше убави зборови за оваа држава, наведува весникот.

XS
SM
MD
LG