Достапни линкови

Радио Слободна Европа на Радио Метрополис


Радио Метрополис почнува со емитување на емисии на Радио Слободна Европа на македонски јазик.

Од 01.10. 2014, емисиите на Радио Слободна Европа на македонски јазик можете да ги слушате и на Радио Метрополис, како и на другите партнерски радио станици во Македонија во нови термини.

Од понеделник до петок по 15 минути вести во: 06:45 до 07:00, во 15:00 до 15:15, во 19:00 до 19:15 и во 22:00 до 22:15 часот.

Во сабота и недела, во истите термини, освен утринската емисија во 06:45.

Слушајте не!

XS
SM
MD
LG