Достапни линкови

Флеш моб на волонтери на Црвен крст


Волонтери на Црвениот крст денеска точно на пладне танцуваа флеш моб на плоштадот Македонија како финале на одбележувањето на Неделата на Промоција на хумани вредности. Целта е преку танцувањето младинците да испратат порака за разновидноста на културите и толеранцијата, дијалогот и соработката, заемната доверба и разбирањето, како најдобри гаранции за мирот и соживотот.

XS
SM
MD
LG