Достапни линкови

Германска компанија нуди награда за информации за малезискиот авион


Остатоците од соборениот малезиски патнички авион

Германската компанија Вифка понуди 30 милиони долари за информации и докази кој го собори малезискиот патнички авион над Украина во јули. Компанијата за истражување на измами соопшти дека анонимен клиент ја понудил наградата и ветил оти на сведокот ќе му обезбеди нови идентитет. Од компанијата бараат одговор на прашањата, кој го соборил авионот, кој наредил и кој бил директно вмешан, како и што им се случиле на луѓето кои биле вмешани.

XS
SM
MD
LG