Достапни линкови

Договор за американска помош за правните реформи


Амбасадорот на САД Пол Волерс и министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска

Министрите за внатрешни работи и за правда, Гордана Јанкулоска и Аднан Јашари и американскиот амбасадор Пол Волерс ќе потпишат Писмо за согласност за спроведување на законите меѓу владите на Македонија и на САД. Станува збор за потпишување на второто надополнување на Договорот за програмите за правна помош, првпат потпишан во август 2012 година.

XS
SM
MD
LG